Početak Proizvodi  
 

 U našim aplikacijama koristimo Microsoft .Net tehnologiju, te MS SQL ili Oracle baze podataka.

Anketa +

Želite li znati više o navikama, željama i potrebama Vaših kupaca ili klijenata? Anketirajte ih. Uz uslugu kreiranja anketa, brzog skeniranja te distribucije baza podataka Anketa+ je alat koji Vam omogućuje efikasnu i jednostavnu analizu Vaših anketnih podataka po svim željenim kriterijima kao i ciljnim skupinama. Stvarno znanje o tome što Vaši kupci doista žele i misle jedan je od preduvjeta poboljšanja Vašeg poslovanje.

GRANADA

Sustav za upravljanje građevinskim poslovima.

Temelji se na modelu građevinskog posla koji u organsku cjelinu povezuje ugovore, plan provedbe, kooprantske podugovore, obračune građevinski radova (situiranje). Omogućuje nadzor izvedivosti i poslovne uspješnosti, ponuda i ugovorenih građevinskih poslova u provedbi. S razine tvrtke daje poslovni sažetak građevinski poslova u različitim fazam provedbe. U području logistike građevinskih resursa, financija i računovodstva oslanja se na vlastita, ili se povezuje s tuđim rješenjima.

Upravljanje kliničkim studijama

Temelji se na modelu kliničkih studija (posjeti, zadatci, ispitivačke uloge, bolnice i pacijenti). Model povezuje u organsku cjelinu strukturu istraživanja, plan provedbe, zapise izvršenja i obračun radova.

Farmaceutska veleprodaja

Omogućuje efikasnu analizu Vaše prodajne mreže. Uz spajanje na baze podataka često korištenih distribucijskih / statističkih programa u farmaceutskoj veleprodaji naš softver Vam omogućuje kvalitetnu analizu Vaših prodajnih rezultata.

 

2010 Trikord d.o.o.